U zoekt Glazen Deur

Published Apr 23, 21
5 min read

Bestel hier Beloopbaar Glas

Glas is een zeer veelzijdig product met zeer veel soorten met uiteenlopende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Warmte-isolatie is daar wellicht de meest bekende van, maar ook zonwering, geluidswering, brandwering etc. is mogelijk met glas - glasspecialist. Glas kan daarnaast ook bijdragen aan uw persoonlijke veiligheid en de beveiliging van uw eigendommen. Op deze pagina wordt informatie gegeven over veiligheid en beveiliging met glas. glazen deur.

Op zoek naar Zonwerend GlasBestel Beloopbaar Glas


Onder veiligheid wordt verstaan: Letselveilig glas Doorvalveilig glas Inbraakwerend glas Deze drie aspecten worden nader toegelicht. gelaagd glas. Andere veiligheidsaspecten zoals brandveiligheid worden buiten beschouwing gelaten. Bij gewoon glas ontstaan bij breuk gevaarlijke scherven en openingen in het glas. Dit breukgedrag kan leiden tot lichamelijk letsel, zoals ernstige snijwonden. Zeker op plekken waar het glas makkelijk bereikbaar is, kan glasbreuk ernstige gevolgen hebben.

Koop hier Veiligheidsglas

Voor dergelijke situaties is er veiligheidsglas. Dit is glas met een veilig breukpatroon, waarin bij breuk geen grote scherven of openingen ontstaan. De kans op ernstig letsel is daarmee onmogelijk geworden. Kleine ongelukjes zijn nog wel mogelijk vandaar dat de officiële term voor dit type glas letselbeperkend glas is - beloopbaar glas. Voor het toepassen van letselbeperkend glas is er een norm, de NEN 3569.

Vindt hier Zonwerend GlasInfo over Veiligheidsglas

Maar daarnaast is het voor u als consument belangrijk de vraag te stellen: waar kan in mijn huis letsel ontstaan als glas breekt? Denk daarbij niet alleen aan uw eigen veiligheid of van uw huisgenoten, maar ook aan die van bezoekers, zowel volwassenen als kinderen (glasspecialist). Glas kan zo sterk zijn dat personen er niet doorheen kunnen vallen - glasspecialist.

Vindt hier Veiligheidsglas

Dit kan met PVB-gelaagd veiligheidsglas. Glas kan ook uw eigendommen beschermen tegen diefstal. Dit kan met beveiligingsglas waarmee het vrijwel onmogelijk wordt in korte tijd een opening in het glas te forceren. Zeker de gelegenheidsdief zal daardoor ontmoedigd worden, maar beveiligingsglas kan ook zo sterk worden gemaakt dat het niet in korte tijd en zelfs met forse middelen niet kapot te krijgen is.

Bestel Beloopbaar GlasOp zoek naar Zonwerend Glas

Hoe meer folies en hoe meer glasbladen, hoe sterker het glas (glazen deur). Beveiligingsglas is dus in diverse sterktes (klassen) verkrijgbaar. Laat u bij de keuze voor veiligheidsbeglazing altijd voorlichten door een glasbedrijf dat lid is van de Glas Branche Organisatie of dat in het bezit is van het GBO Vakcertificaat. Laat het glas altijd plaatsen door een gecertificeerde glaszetter.

Info over Glazen Scheidingswand

Het is vijf keer sterker dan gewoon glas en ook nog eens bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Als het breekt, valt het in kleine veilige (onscherpe) korrels uiteen. Er bestaat dan geen kans op ernstig lichamelijk letsel - veiligheidsglas. Gehard glas vindt u in veel toepassingen terug, bijvoorbeeld: zijruiten van auto’s, bushokjes, glazen douchedeuren, glazen tafels, keukens etc.

Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal 2 glasbladen met daartussen een doorzichtige taaie kunststof folie. glazen deur. Deze folie zorgt ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar gehouden wordt. Hierdoor ontstaan geen gevaarlijke scherven en is er dus geen risico op ernstig lichamelijk letsel. Gelaagd glas heeft als extra voordeel dat de ruit bij breuk één geheel blijft en er geen grote opening ontstaat, zoals bij gewoon glas wel het geval is.

Op zoek naar Beloopbaar Glas

Vroeger werd draadglas ook als veiligheidsglas gezien maar volgens de huidige normen is dat niet meer zo. Ook bij draadglas bestaat de kans op een ernstige verwonding als het breekt en er een opening ontstaat. Voor veiligheid is draadglas niet meer geschikt. Veiligheidsglas en beveiligingsglas laten zich perfect combineren met hoogrendementsbeglazing, oftewel isolatieglas (beloopbaar glas).

Bij constructief glas maakt het glas onderdeel uit van de (draag)constructie in binnen- en buitentoepassingen. Dit houdt in dat het glas niet alleen als “vullend bouwmateriaal” wordt gebruikt met de bekende goede glaseigenschappen, maar dat het glas ook een constructieve functie vervult. Daarmee geeft het dus preventief en actief een belangrijke toegevoegde waarde aan de totale constructie.

Bestel Glazen Scheidingswand

Kortom; constructief glas wordt gebruikt in veel bouwwerken en bouwtoepassingen. Glas Van Veen heeft met name door haar eigen jarenlange projectmontage een brede ervaring opgedaan met onderstaande . De meeste producten worden op maat ontworpen en gemaakt. Wij adviseren hierover als glasspecialist. Samen met de klant stemmen wij de constructieve componenten af en zorgen wij voor het perfecte resultaat (beloopbaar glas).

Met ons kenniscentrum kunnen wij naast de juiste technische onderbouwingen ook adviseren bij complexe vraagstukken van projecten die nog in ontwikkeling zijn. Met name de praktische uitvoeringsmogelijkheden zijn essentieel voor een goede uitvoering en montage. Glas Van Veen voert de meeste opdrachten in eigen beheer uit, maar heeft ook een breed inzetbaar netwerk van samenwerkende bedrijven en onderaannemers die in bepaalde producttoepassingen gespecialiseerd zijn - veiligheidsglas.

Bestel Glazen Scheidingswand

Naast de lichte, moderne en luxueuze uitstraling zorgt interieurglas voor een extra uitstraling in een ruimte. veiligheidsglas. Door de zeer snelle ontwikkeling in geprint glas en intelligent glas zijn de mogelijkheden onuitputtelijk voor het onderscheidende en decoratieve vermogen in een ruimte. Bij zowel transformatie als nieuwbouw van hotels (waaronder: entrees, kamerinrichting, centrale ruimtes) zijn er veel mogelijkheden voor het toepassen van interieurglas.

Hieronder een greep uit de talloze interieurbeglazingen die Glas Van Veen levert en monteert: Glazen deuren en scheidingswanden met specifiek glasbeslag; onder andere RVS, zwarte Retro look Geprinte deuren en scheidingswanden Wandbekleding / Keukenachterwanden met emailglas volvlak Wandbekleding / Keukenachterwanden met geprinte afbeeldingen Glazen douchecabines, schermpanelen, schuifdeuren (met of zonder anti kalk coating) Spiegelwanden traditioneel Spiegelwanden geschikt voor flatscreenprojectie; onder andere Dieletric Mirror Confrontatiespiegels “See / no see” scheidingswanden; onder andere Dreamglas, Privalite LED glas Scheidingswanden met geïntegreerde zonwering/privacy schermen () Verwarmbare beglazing Intelligente “daglicht” meekleurende beglazing; onder andere Dynamic Glass Glazen meubel- en tafelbladen Glazen bouwstenen - gelaagd glas.

More from Leuke winkels

Navigation

Home

Latest Posts

Naambord Voordeur

Published Sep 23, 21
6 min read